Što je i kako koristiti Femometer aplikaciju

“Femometer Fertility Tracker” aplikacija je digitalni menstrualni kalendar koji osim redovnih funkcionalnosti omogućuje i pohranjivanje rezultata LH i HCG test trakica u digitalnom obliku. Omogućava praćenje više od 200 simptoma koji se javljaju tijekom ciklusa te daje točnu predikciju ciklusa i ovulacije.

Femometer digitalni bazalni termometri linije Vinca II se direktno povezuju s aplikacijom i omogućuju jednostavno bilježenje rezultata mjerenja. Aplikacija automatski kreira dijagram bazalne tjelesne temperature i analizira i tumači rezultate.

Za optimalno korištenje Femometer test trakica za ovulaciju i trudnoću, koristite zajedno s Femometer mobilnom aplikacijom. Preuzmite besplatnu Femometer aplikaciju u Apple App store-u ili Google Play Store-u. Klikom na „LH Test“ ili „HCG Test“ unesite sliku odgovarajućeg testa u aplikaciju. Aplikacija će automatski očitati rezultate testa.

Ukoliko se radi o LH testu, aplikacija će Vam automatski predvidjeti period kada je ostvarivanje trudnoće najvjerojatnije.

U slučaju HCG testa aplikacija će Vam pružiti informacije o potencijalnoj trudnoći.

Aplikacija je besplatna i može se besplatno koristiti neograničeno ukoliko nakon instalacije preskočite korak za aktivaciju ograničenog probnog perioda za dodatne funkcionalnosti aplikacije. Ukoliko želite koristiti i dodatne funkcionalnosti unutar aplikacije, možete se registrirati i pretplatiti na neograničenu verziju aplikacije.