Jednostrani raskid ugovora

 

Kupac ima pravo u roku od 14 dana od dana preuzimanja naručenih proizvoda raskinuti kupoprodajni ugovor bez posebnog razloga. O raskidu ugovora potrebno je obavijestiti Prodavača slanjem obavijesti na e-mail adresu info@gravida.hr.

Vraćanje kupljenih proizvoda na adresu Prodavača unutar roka od 14 dana smatra se raskidom kupoprodajnog ugovora.
Troškove poštarine za povrat proizvoda snosi kupac. Paketi s otkupninom poslani na adresu Prodavača neće biti prihvaćeni.
Kupljene je proizvode potrebno vratiti Prodavaču najkasnije u roku od 14 dana od dana predaje obavijesti o odustajanju od kupoprodajnog ugovora. Kupljene je proizvode potrebno vratiti Prodavaču neoštećene, u originalnoj ambalaži i u neizmijenjenoj količini. Ako je paket kojim je kupac primio naručene proizvode fizički oštećen, ako u njemu nedostaje sadržaj ili su vidljivi znakovi otvaranja, kupac mora pokrenuti postupak reklamacije kod Prodavača.

Za vraćene proizvode Prodavač kupcu odmah kada to bude moguće, a najkasnije u roku od 14 dana od primitka obavijesti o odustajanju, vrati uplaćeni iznos za proizvod, dok se mogući iskorišteni promotivni kodovi i drugi popusti kupcu ne vraćaju. Vraćanje uplaćenog iznosa Prodavač izvršava na osobni odnosno transakcijski račun kupca.