Privatnost podataka i sigurnost

Bertina d.o.o. upravlja osobnim podacima kupaca sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka Europskog vijeća te GDPR-om. Prodavač prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje njegovih obaveza. Informira kupce o načinu korištenja njihovih podataka te daje mogućnost o povlačenju privole za pohranjivanje osobnih podataka. Na web stranici Gravida.hr moguće je pretplatiti se na newsletter. Unosom svoje mail adrese kupac prihvaća da ga se povremeno obavještava o novostima na stranici. Korištenjem poveznice u newsletteru kupac može u bilo kojem trenutku odustati od primanja obavijesti. Registracijom na web stranicu kupac također pristaje na slanje obavijesti. Kupac jamči da su podaci koje je naveo točni, potpuni i ažurni. Prihvaćanjem ovih općih uvjeta potvrđuje da je suglasan s uporabom njegovih podataka u navedene svrhe.

Sigurno plaćanje

Sigurno plaćanje putem interneta osigurano je SSL enkripcijom te implementacijom WSPay rješenja za kartična plaćanja. Odabirom opcije kartičnog plaćanja kupac se preusmjerava na web stranicu WSPay koja pruža visoku razinu sigurnosti i zaštite osobnih podataka što potvrđuju SSL certifikat 256-bitne enkripcije i PCI DSS sukladnost.

Također, stranice Gravida.hr zaštićene su reCAPTCHA sustavom te za navedeni sustav vrijede Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka:

Gravida.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici prodajnog mjesta Gravida.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.