O nama

Gravida.hr je online trgovina posvećena reproduktivnom zdravlju. Kao rezultat višegodišnjeg korištenja i istraživanja dostupnih proizvoda, dodataka prehrani, pouzdanih kućnih testova i vezanih proizvoda koji parovima mogu olakšati planiranje i postizanje trudnoće, uvrstili smo u našu ponudu samo provjerene i kvalitetne proizvode za reproduktivno zdravlje i dodatke prehrani. Svoju ponudu ćemo širiti i dalje!

Glavni smo zastupnik i distributer za cjelokupni Femometer asortiman te distributer za AllTest proizvode za samotestiranje. U ponudi web trgovine možete pronaći i ostale visokokvalitetne brandove kao što su VitaWorld dodaci prehrani, Ritex lubrikanti, REH4MAT ortoze, PostQuam kozmetika i brojni drugi.

Posvećeni smo osigurati Vam lakši i kraći put do ostvarivanja začeća i trudnoće te pružiti relevantne i pouzdane informacije koje možete naći u našoj rubrici Savjeti.

EKOLOŠKA OSVJEŠTENOST

Pri odabiru svog asortimana vodimo računa o ekološki prihvatljivim rješenjima i proizvodima te nastojimo svijest i brigu za okoliš prenijeti i na naše kupce.

Dostavna ambalaža koju koristimo proizvedena je od 100% recikliranog materijala!

 

Naziv tvrtke: Bertina d.o.o.

Sjedište: Lastovska ulica 42, 10000 Zagreb

OIB: 67658793833

Ovlašteni za zastupanje: Damir Berta, Direktor

Kontakt: info@gravida.hr

PBZ IBAN: HR3723400091111145815