O nama

Gravida.hr je online trgovina posvećena reproduktivnom zdravlju. Ideja za webshop je nastala kao rezultat višegodišnjeg korištenja i istraživanja dostupnih proizvoda, dodataka prehrani, pouzdanih kućnih testova i vezanih proizvoda koji parovima mogu olakšati planiranje i postizanje trudnoće.

Naš je cilj okupiti provjerene i najkvalitetnije proizvode za reproduktivno zdravlje te dodatke prehrani na jednom mjestu, za povoljnije, lakše i uspješnije planiranje obitelji. Svoju ponudu ćemo širiti i dalje proizvodima koji Vas zanimaju!

Ukoliko ste zainteresirani za neki određeni proizvod koji zadovoljava visoke standarde kvalitete, a ne postoji već u našoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo ga nabaviti za Vas!

Posvećeni smo osigurati Vam lakši i kraći put do ostvarivanja začeća i trudnoće te pružiti relevantne i pouzdane informacije koje možete naći u našoj rubrici Savjeti.

 

EKOLOŠKA OSVJEŠTENOST

Pri odabiru svog asortimana vodimo računa o ekološki prihvatljivim rješenjima i proizvodima te nastojimo svijest i brigu za okoliš prenijeti i na naše kupce.

Dostavna ambalaža koju koristimo proizvedena je od 100% recikliranog materijala i u potpunosti je biorazgradiva!

 

Naziv tvrtke: Bertina d.o.o.

Sjedište: Lastovska ulica 42, 10000 Zagreb

OIB: 67658793833

Ovlašteni za zastupanje: Damir Berta, Direktor

Kontakt: info@gravida.hr

PBZ IBAN: HR3723400091111145815