Načini plaćanja

Na prodajnom mjestu Gravida.hr naručene proizvode moguće je platiti na jedan od sljedećih načina:

  • Plaćanje putem direktne bankovne transakcije (plaćanje općom uplatnicom/virmanom/internet bankarstvom)
  • Plaćanje pouzećem prilikom isporuke robe. Pri preuzimanju paketa moguće je platiti gotovinom ili karticama. Na ovaj način plaćanja biti će obračunato dodatnih 0,80 € (6 kn) za troškove slanja pouzećem.
  • Kartično plaćanje putem sustava WSPay (Diners, Maestro, Visa, Master, American Express, Discover, DinaCard)

 

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti izražena u Hrvatskoj valuti (HRK). Iznos za koji će biti terećena Vaša kreditna kartica se određuje kroz konverziju cijene iz Euro u Hrvatsku kunu prema trenutnom tečaju Hrvatske Narodne Banke. Kod terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju Udruge kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na izvornu cijenu iskazanu na našoj internet stranici.