Steznik protiv hernije i dijastaze REH4MAT OT-11

26,50  (199,66 kn)

Ovaj steznik je idealan za žene koje su razvile dijastazu trbušnih mišića nakon poroda ili za žene koje su rodile carskim rezom.

Tablica veličina

  • Prije narudžbe svakako je potrebno izmjeriti opseg struka. Veličine iz tablice ne odgovaraju nužno standardnim konfekcijskim veličinama.
  • Ukoliko ste granične veličine iz tablice, predlažemo da naručite veći broj

 

Više o proizvodu pročitajte u nastavku.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli s drugima:

Opis

Prema nekim statistikama 2 od 3 rodilje razviju dijastazu trbušnih mišića što u većini slučajeva prolazi neprepoznato. Dijastazu je bitno prepoznati i liječiti kako se ne bi razvila hernija.

Ovaj pojas je namijenjen za nježnu, kontinuiranu kompresiju abdominalnog područja. Inspiriran je prirodom. Svojim karakteristikama imitira svojstva kože, a svojom otpornošću pruža zaštitu unutarnjim organima i tkivima. Fleksibilan je i otporan na rastezanje. Izrađen je od inovativne ProFit tkanine.

PROfit tkanina

Pojas održava optimalnu tjelesnu temperaturu čime smanjuje bolove u mišićima i reumatske bolove. Pruža podršku oslabjelim mišićima i abdominalnom zidu te reverzibilnu herniju zadržava unutar trbušne šupljine. Pruža podršku ali ujedno i diše što ga čini ugodnim za nošenje.

Za rodilje koje su rodila carskim rezom, ovaj pojas će smanjiti mogućnost pojave hernije na mjestu ožiljka.


Ovaj steznik namijenjen je za:

  • rodilje nakon carskog reza
  • abdominalnu herniju
  • nakon abdominalnih operacija
  • dijastaza trbušnih mišića
  • fizičku aktivnost, podizanje tereta

 

Materijali:

AirRubber

ProFit™ je dvoslojni materijal koji je elastičan u svim smjerovima i savršeno prianja površini tijela. Vanjska strana je proizvedena od spandex-a što pruža izvrsnu kompresiju i apsorbira mišićne šokove prilikom fizičkih aktivnosti. Unutarnja strana je izrađena od mikrofibre, pamuka i elastana što ju čini ugodnom za kožu, prozračnom i baršunasto mekom. To potvrđuje i Oeko-Tex 100 certifikat.

 

    Medicinski proizvod klase I sukladno Uredbi (EU) 2017/745 Europskog parlamenta i vijeća od 5. travnja 2017.

Dodatne informacije

Odaberite veličinu:

S, M, L, XL, 2XL, 3XL