Sigurnosni pojas za trudnice 2u1 Reer, MommyLine

46,32  (349,00 kn)

Reer sigurnosni automobilski pojas za trudnice štiti Vas i Vaše nerođeno dijete prilikom vožnje u automobilu.

  • Štiti trbuh trudnice tako da povlači zdjelični pojas ispod trbuha
  • Podesiv, pogodan za trudnice koje nose hlače, suknju ili trudničku haljinu
  • Pojas se može lako koristiti na vozačevom i suvozačkom sjedalu bilo kojeg automobila
  • Velika, prozračna površina sjedala čini duža putovanja u automobilu sigurnima i udobnima za korištenje od početka do kraja trudnoće
  • Jednostavno se postavlja, stavite na sjedalo automobila, sastavite pojas iza naslona i krenite

Sadrži sve potrebne certifikate te je siguran za upotrebu.

Dimenzije: 14 x 22 x 28 cm

 

Više o proizvodu pročitajte u nastavku.

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: ML1000RE Kategorija:
Podijeli s drugima:

Opis

Tijekom trudnoće normalni automobilski pojas je nepovoljno postavljen preko trbuha trudnice i nerođenog djeteta. U slučaju jakog kočenja ili nezgode, donji dio sigurnosnog pojasa treba proći duž zdjelice, a ne preko trbuha. MommyLine Reer 2-u-1 pojas za trudnice osigurava da pojas radi pravilno i da ne klizi. Nudi veću sigurnost za nerođeno dijete i maksimalnu udobnost za trudnice u vožnji.

Pojas se sastoji od udobnog i prozračnog jastuka koji se pričvršćuje za sjedalo. Zahvaljujući tri pričvršćene omče na pojasu za trudnice, auto pojas se uvlači ispod trbuha trudnice. To znači maksimalnu zaštitu za trudnicu i njezinu nerođenu bebu tijekom svake vožnje automobilom, bilo na kratkoj ili dugoj vožnji. Pogodan je za korištenje u bilo kojem automobilu i može se pričvrstiti na vozačevo ili na suvozačevo sjedalo.

Reer pojas mogu koristiti trudnice bilo da nose hlače, suknju ili trudničku haljinu. Dizajniran za optimalnu zaštitu u svakom razdoblju trudnoće, Reer auto pojas možete koristiti od početka do kraja trudnoće.

Lako se postavlja i koristi

MommyLine Reer 2-u-1 pojas za trudnice sastoji se od ravnog jastuka i pričvršćenih omči koje povlače sigurnosni pojas automobila prema dolje. To znači da omče osiguravaju optimalno vođenje pojasa i drže zdjelični pojas u udobnom položaju ispod trbuha trudnice.