Pojas za trudnice REH4MAT AM-PC-01

44,00  (331,52 kn)

Pojas za potporu trudničkom trbuhu, posebno namijenjen trudnicama koje se susreću s bolovima pri svakodnevnim aktivnostima ili osjećaju težinu trbuha.

Tablica veličina:

Tablica veličina AM-PC-01

  • Prije narudžbe svakako je potrebno izmjeriti opseg struka. Veličine iz tablice ne odgovaraju nužno standardnim konfekcijskim veličinama.

 

Više o proizvodu pročitajte u nastavku.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija: Oznake: ,
Podijeli s drugima:

Opis

Pojas održava anatomski položaj, pruža podršku abdominalnom području i stabilizira lumbalnu kralježnicu. Bočne i stražnje strane ortoze proizvedene su od ortopedskog materijala AirRubber kojeg karakterizira perforiranost i elastičnost u jednom smjeru. Perforacije omogućuju koži da diše što nošenje pojasa čini ugodnijim. Stražnji dio pojasa sadrži 4 do 6 ortopedskih ojačanja (ovisno o veličini) i 2 para elastičnih traka koje dodatno podržavaju trbuh.

 

Ortopedska ojačanja AM-PC-01

Inovativni učvršćivači su izvedeni asimetrično čime se postiže bolje prianjanje uz tijelo. Pojas je bež boje i gotovo neprimjetan ispod odjeće. Pruža podršku lumbalnoj kralježnici što smanjuje bol.

Postura Skica za AM-PC-01

 

Postura kod trudnica:

Postura kod trudnica - Gravida.hr

 

Pojas je namijenjen za:

  • ranu i uznapredovalu trudnoću
  • slabljenje zglobnih veza u abdominalnom i zdjeličnom području
  • neispravno držanje tijela (pomak u centru mase)
  • hiperlordozu
  • dijastazu simfize

Materijali:

AirRubber

AirRubber™ je materijal koji je elastičan u jednom smjeru te perforacijama omogućuje koži da diše. Uz visoku kompresiju, gumene niti pružaju koži nježnu masažu.

Plastična ojačanja su proizvedena od čvrste plastike te stabiliziraju relevantna područja. Zahvaljujući memorijskoj funkciji uvijek se vraćaju u originalno stanje. Otporna su na vodu, vlagu i znoj te se proizvodi koji ih sadrže mogu prati bez njihova prethodna uklanjanja.

Plastična ojačanja za AM-PC-01

      Medicinski proizvod klase I sukladno Uredbi (EU) 2017/745 Europskog parlamenta i vijeća od 5. travnja 2017.

Dodatne informacije

Odaberite veličinu:

M, L, XL