Lubrikant za pomoć pri začeću Ritex™ Kinderwunsch, 8 aplikatora

Akcija!

29,00  (218,50 kn)

Lubrikant za potporu začeću Ritex Kinderwunsch je medicinski proizvod namijenjen aplikaciji u rodnicu kako bi olakšao prirodno začeće. Gel iznimno dobro podmazuje i učinkovito kompenzira vaginalnu suhoću.

Kliničkim studijama je potvrđeno da Lubrikant za potporu začeću Ritex štiti najbitnije karakteristike sperme kao što su pokretljivost, vitalnost, morfologija i integritet genetskog materijala.

  • Klinički ispitan utjecaj na spermu (in vitro)
  • Optimizirana viskoznost za osiguravanje pokretljivosti sjemena
  • Održava prirodni pH ejakulata i cervikalne sluzi
  • Održava osmolalnost
  • Ne sadrži konzervanse
  • Ne sadrži endokrino aktivne tvari

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: RI0100LU Kategorija: Oznake: ,
Podijeli s drugima:

Opis

Lubrikant za potporu začeću Ritex Kinderwunsch je vrhunski njemački proizvod proizveden od pomno odabranih vrhunskih sastojaka i podliježe najstrožim zahtjevima kvalitete.

Kada koristiti lubrikant za potporu začeću Ritex Kinderwunsch?

Lubrikant za potporu začeću Ritex Kinderwunsch je preporučljivo koristiti tijekom ženinih plodnih dana (oko 6 dana po ciklusu; 4 prije ovulacije, na dan ovulacije te jedan dan nakon ovulacije). Najveća mogućnost oplodnje nastupa na dan ovulacije. S obzirom da sperma može preživjeti do 5 dana unutar ženskog reproduktivnog sustava, nezaštićeni spolni odnos čak i do 4 dana prije ovulacije može dovesti do trudnoće. Nakon ovulacije jajašce je tijekom 24 sata dostupno za oplodnju.

Sastav: Dimetikon
Pakiranje: Higijenski zapakirani vaginalni aplikatori za jednokratnu upotrebu. 8 aplikatora po 4ml (32ml ℮)