Perivi jastučići za dojilje 4 kom., Lansinoh

12,99 

Lansinoh perivi jastučići za dojilje imaju izvrsnu sposobnost upijanja i jako su mekani. Osiguravaju višekratnu zaštitu od curenja, pranje nakon pranja.

Kapljičasti oblik jastučića jamči ugodnije pristajanje i bolji položaj na prsima i bradavicama za maksimalnu zaštitu protiv curenja.

  • Perivi jastučići za dojilje svojim super mekanim slojem tkanine osiguravaju udobnost čak i za najosjetljiviju kožu.
  • Jedinstvenog obliak kapljice,  prilagođavaju se grudima za udobno pristajanje bez vidljivih linija, što ih čini vrlo diskretnim.
  • Specijalizirana jezgra s biljnim vlaknima za brzo upijanje i sušenje – nema više curenja mlijeka!
  • Višekratni jastučići za dojilje koji se mogu prati u perilici rublja na 40⁰C, u prikladnoj zaštitnoj vrećici za pranje koja dolazi u pakiranju.

 

 

Na zalihi

SKU: SA20382L Kategorija: Oznake: ,
Podijeli s drugima:

Opis

Lansinoh perivi jastučići za dojilje koriste troslojnu zaštitnu tehnologiju koja štiti od curenja: 1) mekani gornji sloj za superiornu udobnost čak i na najosjetljivijoj koži, 2) jedinstvenu apsorbirajuću mješavinu s bambusovim vlaknima u jezgri za brzu apsorpciju, i 3) vodootporni vanjski sloj za sigurnost tokom dana.

Kapljičasti oblik jastučića jamči ugodnije pristajanje i bolje pozicioniranje na grudi i bradavice za maksimalnu zaštitu protiv curenja. Jastučići su sjajni za imati u bolničkoj torbici i koristiti od ranih dana.

Prikladni i laki za održavati, perivi jastučići za dojilje mogu se umetnuti u mrežastu vrećicu za pranje i oprati u perilici rublja na 40⁰C.

Jednostavni za uporabu: Umetnite jastučiće u grudnjak ili top za dojenje sa super-mekom mrežastom stranom okrenutom prema koži i Lansinoh srcem okrenutim prema van. Zamijenite jastučiće kada se natope i operite u perilici rublja nakon svake uporabe. Za najbolje rezultate, smjestite jastučiće u mrežicu za pranje.

Perivo u perilici rublja na 40⁰C,  Prati bez omekšivača i izbjeljivača. Sušiti položeno. Ne glačati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici.

Sastav tkanine: Prednji dio: 100% poliester. Unutrašnjost: 75% bambusova vlakna, 25% poliester. Straga i obrub: 100% poliester s termoplastičnim poliuretanom.