Silikonski sakupljač mlijeka, Lansinoh

16,59 

Uz Lansinoh sakupljač mlijeka sačuvati ćete svaku kap vašeg mlijeka.

Lagan, prenosiv i dovoljno mali za ponijeti u torbi za svakodnevnu i diskretnu upotrebu.

Jednostavan za upotrebu i čišćenje s praktičnom trakom za vrat za sigurno sakupljanje mlijeka.

  • Uz Lansinoh sakupljač mlijeka sačuvajte svaku kap vašeg mlijeka.
  • Lagan, prenosiv i dovoljno mali za ponijeti u vašoj torbici za svakodnevnu, diskretnu uporabu.
  • Jednostavan silikonski sakupljač prikuplja višak majčinog mlijeka koje se otpušta tijekom dojenja ili izdajanja iz druge dojke.
  • Bez bisfenola A, 100% od silikona, periv u perilici posuđa.
  • Osnovani od majke koja je dojila i s povjerenjem više od 30 godina, Lansinoh proizvodi za dojenje poput Lansinoh HPA lanolin kreme već desetljećima uživaju povjerenje i majki i zdravstvenih profesionalaca u pružanju sigurne i učinkovite podrške dojenju.

 

 

Podijeli s drugima:

Opis

Uobičajeno je curenje mlijeka iz jedne dojke dok se istodobno hrani ili izdaja iz druge. Vjerujemo da je ovo prava šteta pa je Lansinoh silikonski sakupljač mlijeka dizajniran tako da sačuva svaku kap majčinog mlijeka za buduće potrebe.

Lagan, prenosiv i jednostavan dizajn znači da je možete ponijeti u svojoj torbici kada ste izvan doma. Sakupljač mlijeka moguće je koristiti bez ruku jer jednostavno i sigurno prianja uz prsa stvarajući vakuum – jednostavan način za skupljanje dragocjenog mlijeka za vašu bebu.

Ovaj proizvod prikladan je za sve veličine dojki zahvaljujući širokom grlu i jednostavnoj tehnici sisanja kada se koristi na prsima. Dodatnu sigurnost čini traka pričvršćena na sakupljač mlijeka, koja se može staviti oko vrata kako bi se osiguralo da vaše mlijeko ostane sigurno unatoč bebinom pomicanju i guranju sakupljača.

Poklopac sakupljača mlijeka može biti iskorišten tako da spriječi ulazak prljavštine ili kao podloga za stajanje pumpice. Dodatno, baza sakupljača mlijeka se zbog protukliznog dna može pričvrstiti na glatku površinu, što znači da više nema prolijevanja dragocjenog mlijeka.

Zbog prirodnog načina na koji vaše tijelo otpušta mlijeko, količina masnoće u mlijeku dostupnom bebi postupno se mijenja kako hranjenje ide dalje. Zato preporučamo da mlijeko prikupljeno Lansinoh sakupljačem mlijeka pomiješate s izdojenim mlijekom kako biste osigurali maksimalne hranjive vrijednosti dok hranite vašu bebu.

Ako imate poteškoća s početkom izdajanja, zašto ne biste probali Lansinoh Therapearl 3u1 toplo-hladni oblog za prsa kako biste potaknuli i pojačali brži protok mlijeka?