Test na trudnoću povećane osjetljivosti (HCG 10mIU/mL), Beright

6,99 

Test na trudnoću povećane osjetljivosti (10 MIU/mL HCG) može pokazati pozitivan rezultat čak i do 6 dana prije očekivane mjesečnice.

U čvrstom kućištu vrlo jednostavnom za korištenje.

 

Više o proizvodu u nastavku.

Na zalihi

SKU: AT1001HC Kategorija:
Podijeli s drugima:

Opis

Test za utvrđivanje trudnoće povećane osjetljivosti (hCG test) je brzi kromatografski imunološki test za kvalitativno određivanje humanog korionskog gonadotropina u urinu u svrhu ranog utvrđivanja trudnoće. Test na trudnoću detektira promjenu β-HCG (beta – humanog korionskog gonadotropina) u urinu koja po začeću raste od <5mIU/mL te se udvostručuje svakih 36-48 sati kako trudnoća napreduje.

Kako postići najbolje rezultate koristeći Beright testove na trudnoću?

Najbolji rezultati se postižu prvim jutarnjim urinom.
Očitavajte rezultat nakon 10 minuta. Duljim stajanjem pozitivni rezultat neće nestati ali negativni bi mogli pokazati evaporacijsku liniju.

Tumačenje rezultata:

Pozitivan: Pojavljuju se dvije obojene linije, jedna u kontrolnoj regiji (C) i druga u testnoj regiji (T). Linije ne moraju biti istog intenziteta obojenja. Rezultat testa ukazuje na trudnoću.
Negativan: Pojavljuje se obojena linija u kontrolnoj regiji (C). U testnoj regiji (T) ne pojavljuje se obojenje. Rezultat ukazuje da nije došlo do trudnoće.
Nevaljan: Test nije valjan ukoliko se nije pojavilo obojenje u kontrolnoj regiji (C), čak i ukoliko se pojavi obojenje u testnoj regiji (T). Potrebno je ponoviti testiranje novim testom.