Menstrualne čašice, Femometer rose

149,00 kn

Femometer menstrualne čašice su višekratni higijenski pribor – zamjena za tampon ili uložak. Izrađene su od medicinskog silikona koji ne uzrokuje iritacije te ne upija, a često se koristi i u proizvodima za bebe i djecu, kao što su dude tješilice, kateteri i slično. Ekološki su prihvatljive jer je istu čašicu moguće koristiti i 15-ak godina.

Na zalihi

Podijeli s drugima:

Opis

Femometer menstrualne čašice su izrađene od ultra-mekog medicinskog silikona koji ne sadrži BPA ni toksične kemikalije. O osigurava udobnost, sigurnost i izdržljivost proizvoda.

Uz svaku čašicu dolazi i higijenska vrećica za pohranu između korištenja. Mekani silikon osigurava lako savijanje i postavljanje, a tekstura ruba i držača sprječava iskliznuće i izlijevanje sadržaja. Za razliku od tampona ili uložaka koje je potrebno mijenjati svakih par sati, menstrualnu čašicu potrebno je prazniti jednom u 12 sati.

Menstrualne čašice su odlično prihvaćene među ženama koje su stalno u pokretu, omogućuje bezbrižno planinarenje, plivanje ili bilo koju aktivnost odaberete!

Upute za upotrebu:

Operite ruke, presavinite menstrualnu čašicu i umetnite presavinutu u rodnicu. Lagano rotirajte kako biste osigurali da se u potpunosti otvorila i priljubila uz stjenku rodnice.

Kako biste uklonili menstrualnu čašicu čučnite ili sjednite na rub školjke te lagano pritisnite tijelo čašice kako bi popustio vakuum. Povucite držač, izvucite i ispraznite. Održavajte čistim redovitim uranjanjem u kipuću vodu.