Kućni test muške plodnosti, Beright

Akcija!

10,49 € (79,00 kn)

Beright brzi kućni test koncentracije sjemena prikazuje je li broj spermija u sjemenoj tekućini kod muškarca veći ili manji od 15 milijuna/mL što se smatra graničnim za uspješnu oplodnju prirodnim putem. Koristi se kao pomoćno sredstvo u kliničkoj dijagnostici neplodnosti i/ili planiranju trudnoće.

 

Više o proizvodu u nastavku.

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: AT0101ST Kategorija: Tags: ,
Podijeli s drugima:

Opis

Sjeme se filtrira pomoću inertne membrane izrađene od staklenih vlakana, veličine pora manje od 0,5 µm. Spermiji ostaju na površini filter membrane te se bojaju reagensom. Što je tamnija boja bazena A to je veća koncentracija spermija u uzorku. Ukoliko je boja testnog bazena A svjetlija od boje referentnog bazena B, znači da je koncentracija spermija u uzorku manja od 15 milijuna/mL. Ukoliko je boja testnog bazena A tamnija od referentnog bazena B, koncentracija spermija u uzorku je veća od 15 milijuna/mL. Koncentracija od 15 milijuna/mL smatra se graničnom za uspješno začeće.

Kućni test set je osmišljen za in vitro kvalitativnu procjenu koncentracije spermija u ljudskom sjemenu. Rezultat testa pružit će informaciju o adekvatnoj kvantiteti spermija kako bi se trudnoća ostvarila prirodnim putem. Niska koncentracija spermija ukazat će na manju vjerojatnost začeća prirodnim putem te je tada poželjno konzultirati specijalista i provesti daljnje pretrage. Specijalist će savjetovati metode za povećanje kvalitete i koncentracije sjemena.

Prije testiranja pročitajte upute pažljivo u cijelosti.

  1. Izvadite testnu pločicu iz zaštitne folije i položite na vodoravnu površinu. Pomoću priložene kapaljke ukapajte jednu kap uzorka u testni bazen A.
  2. Kad se kap uzorka upila u površinu testnog bazena A, dodajte tri kapi plave otopine za bojanje u testni bazen A i ostavite da se upije 1-2 minute.
  3. Dodajte dvije kapi prozirne otopine za ispiranje u testni bazen A i pustite da se ispire 1-2 minute te odmah očitajte rezultat.
  4. Očitajte boju testnog bazena A u usporedbi s referentnim bazenom B. Što je tamnija boja testnog bazena to je veća koncentracija spermija u uzorku.