Kućni test muške plodnosti, Beright™

Akcija!

Original price was: 19,99 €.Current price is: 12,99 €.

Beright brzi kućni test muške plodnosti precizno prikazuje je li broj spermija u sjemenoj tekućini kod muškarca veći ili manji od 15 milijuna/mL što se smatra graničnim za uspješnu oplodnju prirodnim putem.

Koristi se kao pomoćno sredstvo u kliničkoj dijagnostici neplodnosti i/ili planiranju trudnoće. Za najpouzdanije rezultate poželjno je ponoviti test nakon 6 dana apstinencije.

 

Više o proizvodu u nastavku.

 

Na zalihi

SKU: AT0101ST Kategorija: Oznake: ,
Podijeli s drugima:

Opis

Kućni test je osmišljen za in vitro kvalitativnu procjenu koncentracije ljudskog spermija u sjemenoj tekućini. Rezultat testa pružit će informaciju o adekvatnoj kvantiteti spermija kako bi se trudnoća ostvarila prirodnim putem. Niska koncentracija spermija ukazat će na manju vjerojatnost začeća prirodnim putem te je tada poželjno konzultirati specijalista i provesti daljnje pretrage. Specijalist će savjetovati metode za povećanje kvalitete i koncentracije sjemena.

Kako test radi?

Sjeme se filtrira pomoću inertne mikro-membrane izrađene od staklenih vlakana s veličinom pora manje od 0,5 µm. Spermiji ostaju na površini filter membrane te se bojaju reagensom. Što je tamnija boja na testu, s obzirom na referentnu boju, veća je koncentracija spermija u uzorku. Ukoliko je boja testnog bazena A svjetlija od boje referentnog bazena B, znači da je koncentracija spermija u uzorku manja od 15 milijuna/mL. Ukoliko je boja testnog bazena A tamnija od referentnog bazena B, koncentracija spermija u uzorku je veća od 15 milijuna/mL. Koncentracija od 15 milijuna/mL smatra se graničnom vrijednosti za uspješno prirodno začeće.

Prije testiranja pažljivo pročitajte priložene upute u cijelosti.