Test na trudnoću veće osjetljivosti (HCG 10mIU/mL), Beright 10 kom.

69,00 kn

Test povećane osjetljivosti može pokazati pozitivan rezultat čak i do 6 dana prije očekivane menstruacije.

Više o proizvodu u nastavku.

 

Na zalihi

Podijeli s drugima:

Opis

Test za utvrđivanje trudnoće povećane osjetljivosti (HCG test) je vrlo brzi kromatografski imunološki test za kvalitativno određivanje humanog korionskog gonadotropina u urinu u svrhu ranog utvrđivanja trudnoće. Test na trudnoću detektira promjenu β-HCG (beta – humanog korionskog gonadotropina) u urinu koja po začeću raste od <5mIU/mL te se udvostručuje svakih 36-48 sati kako trudnoća napreduje.

Tumačenje rezultata:

Pozitivan: Pojavljuju se dvije obojene linije, jedna u kontrolnoj regiji (C) i druga u testnoj regiji (T). Linije ne moraju biti istog intenziteta obojenja. Rezultat testa ukazuje na trudnoću.
Negativan: Pojavljuje se obojena linija u kontrolnoj regiji (C). U testnoj regiji (T) ne pojavljuje se obojenje. Rezultat ukazuje da nije došlo do trudnoće.
Nevaljan: Test nije valjan ukoliko se nije pojavilo obojenje u kontrolnoj regiji (C), čak i ukoliko se pojavi obojenje u testnoj regiji (T). Potrebno je ponoviti testiranje novim testom.

Kako postići najbolje rezultate koristeći Beright testove na trudnoću?

Najbolji rezultati se postižu prvim jutarnjim urinom. Očitavajte rezultat nakon 10 minuta. Pozitivni rezultat neće nestati ali negativni bi mogli pokazati evaporacijsku liniju stajanjem.