Q10 ubikinon 100mg kapsule, Vita World, 100 kom.

39,99 

Dodatak prehrani s koenzimom Q10

  • proizveden fermentacijom pomoću kvasaca
  • 100% prirodni Q10
  • uključen u proizvodnju energije u tijelu
  • prema određenim studijama poboljšava odgovor jajnika tijekom priprema za medicinski potpomognutu oplodnju te kod muškaraca poboljšava pokretljivost spermija

 

Kvalitetan njemački proizvod.

 

Na zalihi

SKU: VW0107UK Kategorija:
Podijeli s drugima:

Opis

100% prirodni Q10

Koenzim Q10 nalazi se u ljudskim tjelesnim stanicama kao važan sudionik u respiratornom lancu. Respiratorni lanac podrazumijeva pretvorbu ugljikohidrata, masti i proteina u energiju uz vodu i kisik, a proces se odvija u mitohondrijima stanice. Najveću koncentraciju koenzima Q10 tj. ubikinona moguće je pronaći u organima koji ujedno i troše najviše energije: u plućima, jetri, mišićima, srcu i živčanom sustavu. Iako tijelo može proizvesti ubikinon samo, moguće ga je dodatno unijeti i hranom te preko kože.

U hranu najbogatiju ubikinonom se ubrajaju masne ribe, perad, žumanjci, razno povrće, orašasti plodovi, brokula, prokulice, špinat, kukuruz, soja, krumpir i biljna ulja. Termičkom obradom hrane koncentracija koenzima Q10 rapidno opada pa treba voditi brigu o što jednostavnijoj i kraćoj pripremi.

Svaka kapsula sadrži 100mg ubikinona nastalog fermentacijom kvasaca, stoga je Q10 100% prirodan i identičan tjelesnom ubikinonu.

Upute za upotrebu

1 tableta dnevno s dovoljno vode.

Upozorenja

Proizvod nije prikladan za trudnice i dojilje te za djecu i adolescente ispod 18 godina starosti.

Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati dobro zatvoreno, na hladnom i suhom mjestu, pri temperaturi do 25 °C.

Sastav

Rižino brašno (punjivo), 22.2% koenzim Q10, hidroksipropilmetil celuloza (kapsule).

Bez glutena, laktoze, umjetnih bojila, GMO.

 

 Sastojak Po kapsuli
Koenzim Q10 100 mg